Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Torn d'Ofici i Assistència al Detingut

Compareixença de la Diputada del Torn d'Ofici al Parlament

17/07/2020
La Diputada de la Junta de Govern de l'ICAB responsable del Torn d'Ofici, Carmen Valenzuela, ha comparegut al Parlament de Catalunya a petició de la Comissió d'Infància per tractar sobre la situació dels Menors Estrangers No Acompanyats i la tasca de l'Advocacia al respecte.
Compareixença de la Diputada del Torn d'Ofici al Parlament

"Hem d'estar coordinats i anar juntes totes les institucions implicades. Hem d'aconseguir que quan arribin a la majoria d'edat, hagin obtingut el permís de residència, únic mitjà que els permetrà integrar-se en la societat. Que cap adolescent la majoria d'edat dels quals estigui qüestionada judicialment quedi sense empara en tant hi hagi resolució ferma.

Acompanyar amb assessorament legal des de l'inici de la detecció dels mateixos.

Estem tractant de vetllar pels drets de persones completament vulnerablesbles que exigeixen el major esforç per part de tots. Tenim lleis: interpretem-les i apliquem-les de conformitat amb el principi del favor minoris".

Contactes