Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Departament Internacional ICAB

Cursos gratuïts HELP (Human Rights Education for Legal Professionals) del Consell d'Europa

20/05/2020
HELP és la principal plataforma educativa del Consell d'Europa (CdE) per a professionals del Dret. El seu objectiu és formar jutges/esses, advocats/des i fiscals sobre els drets humans a Europa.
Cursos gratuïts HELP (Human Rights Education for Legal Professionals) del Consell d'Europa

Actualment, a part de la Convenció Europea sobre Drets Humans (CEDH), HELP cobreix altres instruments com la Carta Social Europea (ESC) o convenis de CdE en àrees clau com la protecció de dades o els drets laborals.

A més, amb el suport de la Unió Europea, s'inclou en els cursos desenvolupats específicament per a països de la UE, la Carta dels Drets Fonamentals de la UE i la seva jurisprudència.
Aquesta formació ofereix als professionals del dret eines per conèixer millor l'àmbit dels drets humans i mantenir-se informat de les modificacions i jurisprudència, en constant evolució, del Tribunal Europeu de Drets Humans.

Alguns dels cursos HELP que podrien ser d'interès són:

  • Introducció al Conveni Europeu de Drets Humans i al Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH), inclòs un nou mòdul sobre Execució de sentències del TEDH (suggerim seguir la versió anglesa actualitzada de març de 2020 i consultar la versió més antiga en castellà només pel que fa a legislació i casos rellevants per a Espanya)
  • Criteris d'admissibilitat de casos al Tribunal Europeu de Drets Humans
  • Violència contra la dona i violència domèstica
  • Principis de drets humans en Biomedicina (Bioètica)
  • Drets de les persones amb discapacitat
  • Justícia adaptada a menors
  • Asil i el CE

Per a més informació:  http://help.elearning.ext.coe.int

 

Contactes