Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Premis, Beques i Subvencions

Atorgat el Premi Ferrer Eguizábal 2019 a la millor monografia publicada o inèdita sobre Dret Civil català

27/07/2020
Els Premis Jurídics Ferrer Eguizábal van ser instituïts el 1981 pel Sr. Lluís Ferrer Eguizábal, qui va ser advocat, periodista i cap de la Secció d’Hisenda de l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant la Fundació que porta el seu nom i que vol promoure la investigació i l’estudi jurídic.
Atorgat el Premi Ferrer Eguizábal 2019 a la millor monografia publicada o inèdita sobre Dret Civil català

El Jurat del Premi Jurídic Ferrer Eguizábal 2019 sobre Dret Civil català, integrat pel senyor Eudald Vendrell Ferrer, advocat i acadèmic electe de l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, pel senyor Màrius Miró i Gili, advocat, per la senyora Núria Flaquer Molinas, advocada i diputada de la Junta de Govern de l’ICAB i pel senyor Alejandro Fuentes-Lojo Rius, advocat i diputat de la Junta de Govern de l’lCAB, reunit el 27 de juliol de 2020, ha atorgat ex aequo el Premi Ferrer Eguizábal 2020 a la millor monografia publicada o inèdita sobre Dret Civil català a:

    • Sra. Rosa Barceló Compte per la seva monografia “Ventaja injusta y protección de la parte débil del contrato”.

    • Sr. Guillem Izquierdo Grau per la seva monografia “La división y la temporalidad del dominio: la propiedad temporal del Código Civil de Cataluña”. 

El lliurament del Premi s’efectuarà en un acte organitzat per l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona durant el darrer quadrimestre d’aquest any.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Secretaria de Junta de Govern
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5312 F. 93 487 15 70 E. secretariadejunta@icab.cat