Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Dones Advocades

Comunicat Comissió de Dones Advocades

30/06/2020
Aquests dies, a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia se celebra el Congrés de l’Advocacia de Barcelona. La Comissió de Dones Advocades hi participàvem amb dues ponències, una que ja ha tingut lloc, ahir dilluns 29 de juny, i una el proper 1 de juliol.
Comunicat Comissió de Dones Advocades

Ahir es va fer públic el comunicat de la Comissió de Defensa, mitjançant el qual aquesta comissió feia públic que deixava de participar en el Congrés en senyal de protesta pel fet que l’ICAB hagués convidat al Fiscal Sr. Zaragoza com a participant.

La Comissió de Dones Advocades volem fer públic que compartim totalment els motius exposats per la Comissió de Defensa i que ens sumem a la seva denúncia. Per aquest motiu, deixarem de participar en la ponència del proper dia 1 de juliol.

Lamentem que l'ICAB no tingui una postura més ferma en la defensa dels drets i llibertats.

Barcelona, 30 de juny de 2020

Comissió de Dones Advocades ICAB.

___

Les opinions expressades en aquest comunicat pertanyen exclusivament a aquesta Comissió. L'opinió oficial del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona l'expressa la Junta de Govern de l'ICAB a través dels seus comunicats.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família, Comissió de Prospectives, Comissió d'Advocats d'Empresa T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat