Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca › Torn d'Ofici i Assistència al Detingut › Conferències on-line

Conferència on-line: 'Torn d'ofici. Nous escenaris i impacte de les noves tecnologies'

29/06/2020
Vídeo ja disponible.
Conferència on-line: 'Torn d'ofici. Nous escenaris i impacte de les noves tecnologies'

El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) va organitzar el dijous 9 de juliol de 2020, a les 17h, la conferència on-line 'Torn d'ofici. Nous escenaris i impacte de les noves tecnologies'. La degana, Mª Eugènia Gay, va presentar la sessió, que va estar moderada per Carmen Valenzuela, diputada de la Junta de Govern responsable del Torn d'Ofici.

Hi van participar com a ponents Guillermo Plaza, degà del Col·legi d'Advocats de Burgos; Antonio Navarro, degà del Col·legi d'Advocats de Cartagena; Inmaculada Clemente, vocal de la Comissió d'Igualtat i contra la Violència de Gènere del Col·legi d'Advocats de Cáceres; José Ramon Ramírez, secretari del Col·legi d'Advocats de Cáceres; Mar Hermano, advocada, consellera d'empreses i diputada de la Junta de Govern del Col·legi d'Advocats de Sevilla, i Yolanda Álvarez, presidenta de la Delegació de El Bierzo del Colegio de Abogados de León.

La conferència es va desenvolupar de forma on-line mitjançant un sistema de videoconferència.

Conferencia on-line: "Turno de oficio. Nuevos escenarios e impacto de las nuevas tecnologías" 

Contactes