Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Reserva el teu espai per fer l'Examen d'Accés a l'Advocacia a l'ICAB

17/06/2020
Com sabeu, el proper dissabte 4 de juliol de 2020, i de manera on-line a través de la plataforma AVEX de la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED), es durà a terme la prova d’accés a l’advocacia. Hem disposat d'un espai per tal de què, si no disposeu d'un lloc als vostres domicilis, pugueu fer l'examen a la seu del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) al c/Mallorca, 281.
Reserva el teu espai per fer l'Examen d'Accés a l'Advocacia a l'ICAB

Notícies relacionades

L'aforament està limitat a 70 persones, complint amb les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries. Cal recordar que l'ús de la mascareta és obligatori i la sala disposarà de dispensadors de gel hidroalcohòlic.

Donada la limitació de l'espai, s'atendran les peticions per estricte ordre d'entrada de la sol·licitud. La data límit per fer la vostra reserva és el dimarts 30 de juny de 2020 a les 15:00 hores. És una condició indispensable per tramitar la sol·licitud retornar signada, amb les vostres dades, la declaració responsable que adjuntem. La podeu fer arribar a l'adreça sac@icab.cat.

Us facilitem l'enllaç per a la inscripció.

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
    Mallorca, 283 - Planta 0
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    De dilluns a divendres, de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat