Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Crisi sanitària

Comunicat de la Junta de Govern de l'ICAB en relació a la situació derivada pel COVID-19

17/03/2020
Us informem que la Junta de Govern del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona ha acordat, a la vista de la situació d’alarma sanitària derivada del COVID-19, estudiar la possibilitat d’aplaçar les quotes col·legials a aquelles persones col·legiades que es trobin en una situació d’especial necessitat. Es valorarà, tanmateix, la possibilitat de crear de manera excepcional un paquet d’ajudes per tal que la persona col·legiada que acrediti una especial situació de vulnerabilitat, pugui fer font a les mateixes.
Comunicat de la Junta de Govern de l'ICAB en relació a la situació derivada pel COVID-19

El nostre departament financer està analitzant en profunditat la tresoreria de la corporació per donar una resposta més acurada a aquesta nova situació en la què es troba immersa tota la societat.
 
Avui, més que mai, us volem traslladar que el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona continua treballant a ple rendiment de manera telemàtica per garantir l’atenció a les persones col·legiades que exerciu el dret de defensa així com perquè ho pugueu fer amb rigorosa seguretat.
 
Volem agrair-vos molt sincerament les mostres de suport que estem rebent i posar-vos de manifest que davant d’aquesta situació que ens ha tocat viure ens correspon mantenir la calma i la serenitat per tal de donar resposta dia a dia a totes les situacions en les quals ens anirem trobant. Us volem traslladar que la Junta de Govern estarà al vostre costat per afrontar aquesta crisi i contribuir a què la mateixa afecti el mínim possible a la nostra activitat  professional.
 
Aprofitem l’avinentesa per saludar-vos molt cordialment i enviar-vos les nostres mostres d’afecte i suport.
 
Junta de Govern de l'ICAB

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Secretaria de Junta de Govern
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5312 F. 93 487 15 70 E. secretariadejunta@icab.cat