Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca › Comissió de Cultura / Seccions › Secció de Dret Civil

Nova edició del curs e-Learning ICAB sobre la Compravenda Inmobiliària (Abril 2020)

30/03/2020
El curs es desenvoluparà on-line del 20 d'abril al 12 de juny de 2020. Les inscripcions ja es poden realitzar a través del web del Col·legi.
Nova edició del curs e-Learning ICAB sobre la Compravenda Inmobiliària (Abril 2020)

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona organitza una nova edició d'aquest curs on-line, exhaustiu i complet, sobre una de les matèries més comunes per a qualsevol professional del Dret i del sector immobiliari en general, com és la compravenda immobiliària.

El curs, que tindrà lloc del 20 d’abril al 12 de juny, incorpora els últims canvis normatius importants en la matèria, a destacar la Llei 3/2017 del Llibre Sisè del Codi Civil de Catalunya,  i tracta des d’un punt de vista pràctic totes les qüestions rellevants en les diferents fases de la compravenda immobiliària, des de la comercialització de l’immoble i la seva revisió prèvia a la compravenda, així com els aspectes contractuals i les seves repercussions fiscals..

La docència, impartida per l’advocat Pascual Botía, pretén que l’alumnat adquireixi les eines jurídiques necessàries per erigir-se en un especialista en aquesta matèria i poder assessorar els seus clients amb solvència.

Inscriu-te ara aquí!

Contactes

    • Altres telèfons ICAB 
    Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat