Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Crisi sanitària

S'ajorna 'sine die' la realització de la prova d'accés a l'advocacia que estava prevista per al dia 28 de març

10/03/2020
Es tracta d'una acció preventiva per evitar la difussió del COVID-19, arran de la recomanació del Ministeri de Sanitat
S'ajorna 'sine die' la realització de la prova d'accés a l'advocacia que estava prevista per al dia 28 de març

Atenent la recomanació del Ministeri de Sanitat i com a acció preventiva per evitar la difusió del COVID-19, la Direcció General per al Servei Públic de Justícia ha informat mitjançant una resolució (10 de març de 2020) de la suspensió "sine die" de la prova convocada per a accés a l'advocacia, en comportar el trasllat d'un número elevat de candidats de tercers països i per tal d'evitar riscos innecessaris.

La prova d'avaluació d'aptitud professional per accedir a l'advocacia estava prevista per al dia 28 de març, segons va publicar el web del Ministeri de Justícia, el passat 28 de febrer.

Al no ser possible determinar a hores d'ara la nova data de celebració de l'examen, la Direcció General per al Servei Públic de Justícia ha informat que s'ha acordat que la nova data es publiqui al web de Ministeri de Justícia almenys amb tres setmanes d’ antelació a la realització de la prova.
 

Contactes