Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Cultura / Seccions › Secció de Dret del Consum

Fins l'1 de març, descompte en les inscripcions al III Congrés Nacional de Consum

11/02/2020
L’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), el Ilustre Colegio de Abogados de Madrid i la Asociación Española de Derecho del Consumo obren les inscripcions a la tercera edició del Congrés Nacional de Consum, que tindrà lloc els dies 19 i 20 de març de 2020 a Madrid.
Fins l'1 de març, descompte en les inscripcions al III Congrés Nacional de Consum

Torna una nova edició del Congrés Nacional de Consum, una cita imprescindible per a conèixer les darreres novetats legislatives i jurisprudencials que afecten la protecció dels drets dels consumidors. 

En aquesta ocasió s'abordaran qüestions d'actualitat en diferents àmbits del dret del consum, com són els que afecten als productes financers ('Novetats jurisprudencials en relació al crèdit revolving', 'Estat de la qüestió sobre l'IRPH', els plans de pensions), a l'habitatge ('Qüestions litigioses després de l'entrada en vigor de la Llei de contractes de crèdit immobiliari'), als serveis sanitaris, i la Segona oportunitat, entre altres temes.

Una trentena d'experts, entre ells, advocats i advocades, magistrats i magistrades, economistes i professors, participaran com a ponents del Congrés.

Durant el congrés es lliurarà el Premi a la Protecció del Consumidor.

Programa complet i inscripcions on-line aquí.

Contactes