Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Informació en matèria de dipòsits i consignacions judicials

31/03/2020
En relació a la gestió dels imports que consten consignats en els òrgans judicials, i per tal de fer efectius els pagaments corresponents als beneficiaris, la Instrucció 1/2020 del Secretari General de l'Administració de Justícia, relativa a la gestió dels comptes de dipòsits i consignacions judicials durant la vigència de l'Estat d'Alarma declarat pel Reial Decret 463/2020, de 14 de març, preveu que els lletrats i lletrades i procuradors i procuradores comuniquin als òrgans judicials el número de compte bancari on es poden fer efectius els indicats pagaments.
Informació en matèria de dipòsits i consignacions judicials

La indicada instrucció també ha estat comunicada a l'ICAB, per part del Secretari Coordinador Provincial de Barcelona, en compliment de la mateixa.

En aquest sentit, se sol·licita que faciliteu al Jutjat corresponent la informació indicada, per tal d'agilitar la realització dels indicats pagaments.

Documents

Contactes