Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

La CRAJ informa: Trasllat del Departament de Justícia al Districte Administratiu

10/03/2020
Per part del Departament de Justícia ha estat informat que des del 2 de març fins al 27 d’abril, i de forma gradual, bona part de les unitats del Departament es traslladen al nou complex del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya a Barcelona situat al carrer del Foc, núm. 57, 08038 de Barcelona, al barri de la Marina del Port. Us facilitem un calendari del trasllat amb la data prevista per a cada unitat concreta del Departament.
La CRAJ informa: Trasllat del Departament de Justícia al Districte Administratiu

El telèfon general de contacte serà el 93 85740 00.

La creació d’aquest Districte Administratiu és un projecte de concentració de dependències administratives de caràcter multidepartamental envers les unitats de diferents Departaments, que permetrà racionalitzar i optimitzar els espais de treball de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, dispersos ara en diferents ubicacions al centre de la ciutat.

 

Documents

Contactes