Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Santa Coloma de Gramenet › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ) › Observatori ICAB

La CRAJ informa: Oficina Judicial. Partit judicial de Santa Coloma de Gramenet

20/02/2020
Per part del Departament de Justícia, amb la finalitat de millorar l’eficiència als partits judicials de Catalunya on s’ha implementat l’oficina judicial, ha informat que es va endegar l’1 d’octubre de 2019, al partit de Santa Coloma de Gramenet, l’actuació d’un equip de suport a l’SCPE. L’equip ha reforçat durant 4 mesos aproximadament aquest servei comú processal amb l’objectiu d’impulsar la tramitació de les execucions civils de títol judicial amb escrits pendents.
La CRAJ informa: Oficina Judicial. Partit judicial de Santa Coloma de Gramenet

L’actuació d’aquest equip de suport ha suposat la tramitació d’un total de 1.125 execucions de títol judicial i de 1.430 escrits. Entre d’altres actuacions, també s’han efectuat 994 embargaments, 830 esbrinaments de patrimoni i ordres de transferència i/o manaments de devolució per un import total de 40.819 €. En podeu veure les dades detallades a l’informe adjunt.

Podeu trobar més informació sobre l’oficina judicial a la intranet de l’Administració de Justícia, i al web de l’Administració de Justícia i podeu adreçar els vostres dubtes i/o suggeriments a oficinajudicial.dj@gencat.cat.

Documents

Contactes