Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Premis, Beques i Subvencions › Formació / Biblioteca

ORDRE EDU/13/2020, d'11 de febrer, per la qual es dona publicitat a la convocatòria corresponent a l'any 2020 del programa Erasmus+ i s'informa de les especificitats derivades de la participació dels centres de Catalunya en aquest programa

14/02/2020
Publicat al DOGC de 14-02-2020

https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8064/1784026.pdf

Els centres educatius interessats poden presentar la sol·licitud de participació en el programa i l'acció que correspongui en els llocs i terminis indicats a la Convocatòria de propostes 2020 de la Comissió Europea del programa Erasmus+ i a la Guia del programa Erasmus+.

En el cas de les accions descentralitzades, els centres han de presentar les sol·licituds directament al Servei Español per a la Internacionalització de l'Educació (SEPIE). També han de presentar-se davant el SEPIE les sol·licituds de participació a través de consorcis, tant els promoguts des del Departament d'Educació com per altres organismes intermedis. Per a les accions centralitzades la presentació de les sol·licituds s'efectuarà davant la Comissió Europea o l'Agència Executiva.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Departament de Biblioteca (Direcció)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5316 E. direcciobiblioteca@icab.cat