Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Comissió de Cultura / Seccions › Crisi sanitària

Conferència on-line sobre 'La problemàtica dels arrendaments de locals de negoci: clàusula rebus vs suspensió del contracte'

24/04/2020
El proper dijous 30 d'abril, a les 11 hores, l'ICAB organitza una conferència on-line sobre les diferents figures legals davant la problemàtica dels arrendaments de negoci derivada del COVID-19. Presentarà la sessió la degana de l'ICAB, Mª Eugènia Gay, i la moderarà Jesús Sánchez, secretari de la Junta de Govern. Ja està oberta la inscripció.
Conferència on-line sobre 'La problemàtica dels arrendaments de locals de negoci: clàusula rebus vs suspensió del contracte'

Participaran a la conferència:

  • Cristina Vallejo, advocada i diputada de la Junta de Govern de l'ICAB, responsable de formació.
  • Javier Orduña, catedràtic de Dret Civil a la UV i exmagistrat de la Sala 1a del Tribunal Suprem.
  • Francisco Pertiñez, professor titular de Dret Civil de la UG.
  • Alberto Torres, advocat. Director Jurídic de Sepín. President de la Secció de Secció d'Arrendaments Urbans, Propietat Horitzontal i Immobiliari de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Madrid (ICAM).

La sessió es desenvoluparà de forma on-line, mitjançant un sistema de videoconferències.

Contactes