Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Transformació Digital

Informació examen per obtenir la certificació com a delegat de protecció de dades (DPD)

20/02/2020
El 12 de març, entre 10h i 14h, està prevista la realització a la seu de l’ICAB de l’examen per obtenir la certificació oficial com a DPD, mitjançant la certificadora ISMS FORUM. L’ICAB ha obtingut el reconeixement oficial de la formació especialitzada que presta per a DPD.
Informació examen per obtenir la certificació com a delegat de protecció de dades (DPD)

El 12 de març, entre 10h. i 14h., està prevista la realització a la seu de l’ICAB de l’examen per obtenir la certificació oficial com a DPD, mitjançant la certificadora ISMS FORUM. Disposeu de més informació, tant pel que fa a la convocatòria com els requisits per inscripció a l’examen en el següent enllaç.

L’ICAB ha obtingut el reconeixement oficial de la formació especialitzada que presta per a DPD, tant pel que fa al curs DPD 100 h, curs DPD 60 h. o Màster en Societat de la Informació. Disposeu de més informació en el següent enllaç.

El 28 de febrer, està prevista la realització d’un taller pràctic de repàs de coneixements, resolució de dubtes i preparació per a l’examen del dia 12 de març, amb la finalitat de contribuir a facilitar la superació de l’examen i l’obtenció  de la certificació oficial:

Taller de preparació examen certificació com a DPD
Dates: 28/2/2020
Horari: De 9 a 14 hores
Lloc de celebració: Aula 64, ICAB (c/ Mallorca, 283. Barcelona)
Organitza: Comissió de Transformació Digital de l’ICAB
Inscripció

 

Contactes