Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Secció de Dret Civil

Curs sobre Propietat Horitzontal a la Llei 5/2015, del Llibre V del CCCat

29/01/2020
La modificació del Llibre Cinquè del Codi Civil de Catalunya fa imprescindible abordar el règim de propietat horitzontal amb totes les seves reformes. Per fer-ho, l'ICAB ha concebut aquests curs dotant-lo de ponents d’alt nivell coneixedors de la matèria i en contacte directe amb la vessant pràctica. El curs s'inicia el 4 de febrer de 2020.
Curs sobre Propietat Horitzontal a la Llei 5/2015, del Llibre V del CCCat

Aquesta formació s'impartirà els dimarts i dijous, del 4 de febrer al 26 de març, en horari de 13 a 15 hores.

Abordarà tots els aspectes clau que tenen relació amb el règim de propietat horitzontal: la configuració i configuració de la Comunitat de Propietaris, els estatuts, les reunions, els òrgans de govern i acords de junta, i situacions específiques, com la propietat horitzontal complexa o la propietat horitzontal per parcel·les.

Així mateix, es tracten les situacions conflictives, com les accions judicials sobre propietat horitzontal, la reclamació de deutes, les reclamacions per vicis de construcció o les accions interdictals.

Es pot consultar el programa complet i inscriure's en aquest enllaç.

Contactes