Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Pla Igualtat

Memòria d’un any del Pla d’Igualtat de l’ICAB

06/03/2020
Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona ha fet pública la Memòria del Pla d’Igualtat de l'ICAB 2019, inscrita en el Pla d'Acció per la Igualtat 2018-2021.
Memòria d’un any del Pla d’Igualtat de l’ICAB

Aquest document resumeix totes les accions i fites assolides per la Corporació amb l’objectiu d’aconseguir la igualtat efectiva de dones i homes en tots els àmbits, començant pel de l’Advocacia. Aquestes accions s’emmarquen dins el compromís del Col·legi de l’Advocacia per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, i concretament l’ODS número 5.

La Memòria recull les actuacions posades en marxa al llarg dels darrers 12 mesos en tres àmbits d’actuació:

  • Persones col·legiades
  • Espais de participació col·legial
  • Personal laboral i col·laboracions

L'informe també detalla els diferents indicadors que s’han tingut en compte per poder mesurar els resultats de les accions del Pla d’Igualtat.

El Pla d’Acció per a la Igualtat 2018-2021 és un compromís de la Junta de Govern del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

http://igualtat.icab.cat

Documents