Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Comissió de Normativa › Crisi sanitària

Us adjuntem el 'Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel que es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19'

14/03/2020
Adjuntem el text íntegre i incloem les idees clau al voltant de la suspensió de terminis processals, la suspensió de terminis administratius i la suspensió de terminis de prescripció i caducitat.
Us adjuntem el 'Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel que es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19'

Disposició addicional segona. Suspensió de terminis processals: Se suspenen termes i se suspenen i interrompen els terminis previstos en les lleis processals per a tots els ordres jurisdiccionals. El còmput dels terminis es reprendrà en el moment en què perdi vigència el present reial decret o, en el seu cas, les pròrrogues d'aquest.

Disposició addicional tercera. Suspensió de terminis administratius: Se suspenen termes i s'interrompen els terminis per a la tramitació dels procediments de les entitats del sector públic. El còmput dels terminis es reprendrà en el moment en què perdi vigència el present reial decret o, en el seu cas, les pròrrogues d'aquest.

Disposició addicional quarta. Suspensió de terminis de prescripció i caducitat: Els terminis de prescripció i caducitat de qualsevol accions i drets quedaran suspesos durant el termini de vigència de l'estat d'alarma i, en el seu cas, de les pròrrogues que s'adoptessin.

L’entrada en vigor ho és des de la publicació del Reial Decret al BOE, el 14 de març de 2020.

Documents