Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Aturada aplicacions sistema e-justícia: diumenge 9 de febrer, de les 18 a les 22 hores

07/02/2020
Des de la Direcció General de Modernització de l'Administració de Justícia ens han comunicat que el diumenge 9 de febrer, de les 18 a les 22 hores, algunes aplicacions del sistema e-justícia.cat romandran aturades a tota Catalunya.
Aturada aplicacions sistema e-justícia: diumenge 9 de febrer, de les 18 a les 22 hores

Us informem que ens han comunicat des de la Direcció General de Modernització de l’Administració de Justícia que:

“Dins del procés de modernització de l’Administració de justícia, el proper diumenge 9 de febrer, de les 18 a les 22 hores, algunes aplicacions del sistema e-justícia.cat romandran aturades a tota Catalunya degut a una actuació tècnica que afectarà a les comunicacions d’entrada i de sortida d’ejcat amb sistemes externs. Tingueu en compte que l’afectació és per tota Catalunya.

Tot i que s’ha triat la franja horària en que hi hagi menys afectació pels usuaris, aquesta actuació pot interferir en la feina dels col·lectius externs que es comuniquen via telemàtica amb jutjats via TTA (presentació de demandes telemàtiques) i RED (presentació d’escrits telemàtics). Per aquesta raó, us demanem que feu extensiva aquesta informació a tots els professionals que treballen a Catalunya. Tampoc estarà disponible, dins de l’horari anteriorment indicat, IAP (extranet del professional)”.

Contactes