Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Dones Advocades

Dia Internacional de les Dones

24/02/2020
El dijous 5 de març, a les 11 hores, a la sala de recepcions i l'entrada del Palauet Casades, es presentarà la Memòria del Pla d'Igualtat i es llegirà un manifest de la Comissió de Dones Advocades.
Dia Internacional de les Dones

L'acte és obert a totes les persones col·legiades que vulguin sumar-s’hi.

S'iniciarà a les 11 hores, a la sala de recepcions de l'ICAB, amb la presentació de la Memòria del Pla d'Igualtat, a càrrec de la degana de l'ICAB, Ma. Eugènia Gay, i de les diputades de la Junta de Govern Emma Gumbert i Carmen Valenzuela.

A continuació, a les 11:30 hores, a l'entrada del Palauet Casades, la Comissió de Dones Advocades farà la lectura d'un manifest amb motiu del 'Dia Internacional de les Dones'. 

Aquesta activitat forma part d'un seguit d’actes que organitza l'ICAB en reivindicació de la igualtat efectiva entre dones i homes.

 

 

 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família, Comissió de Prospectives, Comissió d'Advocats d'Empresa T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat