Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Normativa › Secció de Dret Civil › Secció de Dret Processal

Conferència on-line: 'Aspectes substantius i processals del dret de resolució dels contractes amb consumidors i usuaris regulat en l'article 36 del RDL 11/2020'

25/04/2020
L'ICAB organitza una nova conferència on-line el dijous 7 de maig, a les 11 hores, sobre les novetats normatives amb motiu de l'estat d'alarma i el COVID-19. En aquesta ocasió s'abordarà el dret de resolució de determinats contractes regulat al Reial Decret-Llei 11/2020. La conferència serà presentada per Mª Eugènia Gay, degana de l'ICAB, i moderada per Jesús Sánchez, secretari de la Junta de Govern de l'ICAB, i Cristina Vallejo, diputada de la Junta de Govern i responsable de Formació. Oberta la inscripció!
Conferència on-line: 'Aspectes substantius i processals del dret de resolució dels contractes amb consumidors i usuaris regulat en l'article 36 del RDL 11/2020'

El Reial Decret-Llei 11/2020, de 31 de març, regula en el seu article 36 el dret de resolució de determinats contractes sense penalització per part dels consumidors i usuaris. Mitjançant un sistema de videoconferència, l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) tractarà aquesta qüestió.

Participaran a la conferència:

 • Chantall Moll, professora de Dret Civil de la Universitat de Barcelona, vicepresidenta de la Secció de Dret Civil de l'ICAB.
 • Manuel J. Marín, catedràtic de Dret Civil de la Universitat de Castilla-La Mancha.
 • Francisco Pelaez, advocat, professor de Dret Processal LAW SCHOOL ESADE.
 • Paz Cano, advocada, secretària de la Secció de Consum de l'ICAB i vocal de la Comissió de Normativa.

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Comissió Normativa
  c/ Mallorca, 283
  08037 Barcelona, Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5302