Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió d'Honoraris

Nova sessió informativa sobre els nous criteris orientadors per calcular les costes

06/03/2020
El divendres 3 d'abril, a les 12:30 hores, la Comissió d'Honoraris del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona organitza una nova sessió per a informar dels nous criteris en matèria de taxació de costes, que han estat declarats adequats a les normes de competència per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC).
Nova sessió informativa sobre els nous criteris orientadors per calcular les costes

Notícies relacionades

Els nous Criteris orientadors van entrar en vigor el 5 de març de 2020 i van ser declarats adequats a les normes de competència per la CNMC en la resolució de data 27 de febrer de 2020.

La sessió s'iniciarà amb la presentació dels Fonaments dels Criteris orientadors en matèria de taxació de costes, a càrrec de Frederic Munné, president de la Comissió d'Honoraris i Diputat de la Junta de Govern de l'ICAB. 

A continuació s'exposarà 'Què cal saber dels nous Criteris i del nou servei d’Informe previ a la taxació?', amb la ponència de Begoña Rodríguez, sots-Coordinadora de la Comissió d’Honoraris i es mostrarà com aplicar de forma pràctica els criteris orientadors en matèria de taxació de costes, amb exemples de càlcul, a càrrec de Victor Mateo, ponent-Lletrat de la Comissió d’Honoraris.

La sessió es tancarà amb un torn obert de preguntes.

Arran de l'èxit de convocatòria de la sessió prevista per al dilluns 23 de març, a les 18 hores, s'ha convocat una nova sessió informativa el divendres 3 d'abril, a les 12:30 hores. L'assistència és gratuïta, però cal inscriure's prèviament.

>> INSCRIPCIÓ ON-LINE.

 

Documents

Contactes