Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió d'Honoraris

Sessió informativa on-line sobre els nous criteris orientadors per calcular les costes el divendres 3 d'abril

06/03/2020
El divendres 3 d'abril, de les 12:30 hores a les 14:00h, tindrà lloc una sessió informativa on-line sobre els nous criteris en matèria de taxació de costes, que han estat declarats adequats a les normes de competència per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC). Ja està oberta la inscripció.
Sessió informativa on-line sobre els nous criteris orientadors per calcular les costes el divendres 3 d'abril

Notícies relacionades

Els nous Criteris orientadors van entrar en vigor el 5 de març de 2020 i van ser declarats adequats a les normes de competència per la CNMC en la resolució de data 27 de febrer de 2020.

La sessió es podrà visualitzar a través de l’enllaç que es facilitarà un cop realitzada la inscripció. La jornada, d'uns 45 minuts de durada, aproximadament, estarà disponible únicament el divendres 3 d'abril de 12:30 a 14:00h. Fora d'aquest horari no serà possible la seva visualització.

La presentació de l'acte Fonaments dels Criteris orientadors en matèria de taxació de costes, anirà a càrrec de Frederic Munné, president de la Comissió d'Honoraris i Diputat de la Junta de Govern de l'ICAB. 

A continuació s'exposarà 'Què cal saber dels nous Criteris i del nou servei d’Informe previ a la taxació?', amb la ponència de Begoña Rodríguez, sotscoordinadora de la Comissió d’Honoraris i es mostrarà com aplicar de forma pràctica els criteris orientadors en matèria de taxació de costes, amb exemples de càlcul, a càrrec de Victor Mateo, ponent-Lletrat de la Comissió d’Honoraris.

Es tracta de la segona sesssió informativa on-line, després de la que va tenir lloc el dilluns 23 de març, a les 18 hores.

L'assistència és gratuïta, però cal inscriure's prèviament.

 

Documents

Contactes