Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ) › Resum d'incidències

La CRAJ informa: Sistema e-Justícia. Incidència tècnica

04/03/2020
El Departament de Justícia ha informat que el dimecres 4 de març s’ha produït una incidència general de comunicacions de caire corporatiu, aproximadament des de les 12:00 hores. La incidència està impedint o dificultant als professionals presentar demandes i escrits telemàtics.
La CRAJ informa: Sistema e-Justícia. Incidència tècnica

Com la franja horària afectada pot resultar crítica per a la presentació de documentació a termini, i davant el fet que passades les 15:00 hores no s’ha resolt encara la incidència, s’ha considerat adient activar el pla de contingència de les comunicacions telemàtiques. Com fem habitualment, un cop la incidència estigui resolta es publicarà un certificat d’indisponibilitat corresponent al web de la Seu Judicial Electrònica (apartat dels professionals).

Contactes