Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Oberta la matrícula per al Mòdul II del Màster en Dret Fiscal, dedicat a l'IRPF (2016)

23/11/2016
Del 14 de desembre de 2016 al 20 de febrer de 2017 es desenvoluparà a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona el Mòdul II del Màster en Dret Fiscal, que estarà dedicat específicament a l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques. Matrícula oberta!
Oberta la matrícula per al Mòdul II del Màster en Dret Fiscal, dedicat a l'IRPF (2016)

El temari d'aquest Mòdul abordarà aspectes de l'IRPF com ara les fonts (normes estatals i autonòmiques); el fet imposable, les exempcions i la no subjecció; la meritació i el període impositiu; la quantificació (base imposable i classes de rendiments, base liquidable, quota i deduccions); la tributació de la família (mínims, reduccions i tributació conjunta); així com la gestió i les obligacions formals.

Els ponents seran l’advocada Àngels Postils i el cap d’equip de la Unitat Regional d’Actuacions Especials de la Dependència Regional de Recaptació de l’AEAT de Catalunya, Artur Gasch.

Les classes d’aquest Mòdul II es duran a terme en horari de dilluns i dimecres de 18 a 21 hores a l’Aula 4 del Centre de Formació de l’ICAB (Mallorca, 281).

Cal recordar que el Màster en Dret Fiscal que organitza el Col·legi està dirigit a professionals en exercici (Llicenciats o Graduats en Dret, Econòmiques, Empresarials, o assessors fiscals) que desitgin una formació especialitzada en Dret Fiscal. Es pot cursar complet o per mòduls individuals.  

Per a més informació sobre aquest mòdul individual, podeu contactar amb l’Àrea de Formació de l’ICAB o visitar el següent enllaç:

 • Mòdul II del Màster en Dret Fiscal ICAB 2016-2017: 'Impost sobre la renda de les persones físiques' (MATRÍCULA TANCADA)

Contactes

  • Altres telèfons ICAB 
  Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
  Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat