Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Departament Internacional ICAB

Stage International i International Program 2020

17/02/2020
Com cada any, el Col·legi d'Advocats de París organitza l''Stage International' i l''International program', que s'inicien l'octubre i el maig de 2020, respectivament. Ja està oberta la recepció de candidatures a tots dos programes..
Stage International i International Program 2020

Com cada any, el Col·legi d’Advocats de París organitza el 'Stage International', que consisteix en una estada de dos mesos, del 5 d’octubre al 27 de novembre 2020. El primer mes es dedica a la formació de joves advocats/des participants, a càrrec de l’Ecole de Formation du Barreau (EFB), per tal de mostrar-los els seus codi deontològic, sistema jurisdiccional i processos judicials. Aquesta formació es complementarà amb un segon mes en el qual aquests advocats i advocades podran realitzar pràctiques en despatxos de l’advocacia de París.

El Col·legi d’Advocats de París organitza també del 4 de maig al 26 de juny 2020, 'l’International program', una versió de l’Stage International però en anglès.

Entre els requisits per a presentar-se a qualsevol d’ambdues convocatòries està, estar col·legiat com advocat/da en exercici al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona; ser menor de 40 anys; tenir un nivell avançat de francès i, en cas de ser seleccionat/da, disposar d’una assegurança de responsabilitat civil personal.

Per participar us agrairíem que ens féssiu arribar les candidatures fins l’1 de març (inclòs) per l’International Program i fins l’1 de maig (inclòs) per l’Stage International al correu formaciointernacional@icab.cat la següent documentació:

  • Un currículum vitae en anglès (International Program) / francès (Stage International)
  • Una carta de motivació en anglès (International Program) / francès (Stage International)
  • Una fotografia
  • Una còpia del passaport
  • Un certificat de col·legiació en el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona amb data de 2020
  • Un certificat o titulació que acrediti el nivell d’anglès/francès, quan sigui possible