Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Comissió d'Estrangeria › Crisi sanitària

Comunicació de la Subdirecció General d'Autoritzacions de Treball

02/04/2020
Us traslladem informació de la Subdirecció general d'Autoritzacions de Treball en relació a les peticions d'autorització de professionals sanitaris, així com de la possibilitat de desistir del procediment de contractació de treballadors estrangers, donada la situació actual ocasionada pel COVID-19.

La subdirecció general d’Autoritzacions de Treball, en coordinació amb les Oficines d'Estrangeria, treballa per donar resposta gairebé immediata a les peticions d'autorització de professionals sanitaris que traslladen les entitats de l'àmbit hospitalari. Així mateix, manté efectives les línies d’instrucció dels altres procediments, així com l'atenció de la Bústia de Contacte i Consultes.

Davant la situació causada pel COVID-19, la subdirecció contempla la possibilitat de què no totes les empreses que han impulsat expedients basats en la necessitat de contractació de treballadors/es estrangers/es que estan actualment pendents d'instrucció, mantinguin viva aquesta necesitat. Per aquest motiu, recorden que l'empresa té la possibilitat de desistir del procediment que ha instat, sempre que ho faci en fase anterior a la resolució de l'expedient.

En aquest sentit, ens fa arribar un model d'escrit de desistiment per a facilitar aquest tràmit quan aquesta sigui la voluntat de l'empresa.

La via efectiva d'entrada de documents en aquests moments és la seu electrònica de la Generalitat, a través de “Petició genèrica” amb signatura electrònica a https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Peticio-generica.

 

Documents

Contactes