Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Crisi sanitària

Horari de l'ICAB del 16 al 27 de març

13/03/2020
Us informem que ateses les actuals circumstàncies extraordinàries i seguint les directrius públiques sanitàries en relació al COVID-19, conegut com a coronavirus, l’horari de l’ICAB dels dies 16 al 27 de març de 2020, ambdós inclosos, serà de les 9 a les 16 hores de dilluns a dijous, i de 9 a 15 hores els divendres. Us informem també que, durant aquest període temporal, romandran tancats els següents espais:
Horari de l'ICAB del 16 al 27 de març
 1. les dependències del Centre de Formació de Mallorca 281;
 2. la Biblioteca;
 3. l’espai del Cercle ICAB, de Mallorca 283
 4. l’espai del Racó ICAB de Mallorca 283.

Respecte les dependències del Servei d'Atenció Col·legial (SAC), la Sala de Togues i la Sala d’Ordinadors de la Ciutat de la Justícia, també romandran tancades.

Podeu contactar amb l’ICAB a través de la nostra plana web www.icab.cat, on hi trobareu totes les adreces de correu electrònic i telèfons de contacte dels diferents departaments de l’ICAB. Així mateix, per a tots els tràmits que no us sigui possible realitzar on line, us podeu adreçar a les dependències del Servei d’Atenció Col·legial del carrer Mallorca, 283 en l’horari abans indicat, de les 9 a les 16 hores.

Si durant els propers dies les circumstàncies aconsellessin una pròrroga o modificació d’aquestes mesures, us informaríem puntualment a través dels nostres canals de comunicació. En aquest sentit, us recomanem que consulteu el web i la resta dels nostres canals periòdicament per si hi haguessin noves informacions al respecte.

Des de l'organització es vol agrair la comprensió davant d'aquestes mesures que segur que redundaran en benefici de tothom.

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
  Mallorca, 283 - Planta 0
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  De dilluns a divendres, de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat