Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Cultura / Seccions › Comissió de Normativa › Secció de Dret del Consum

Videostreaming de la Jornada formativa de Consum

05/03/2020
L'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) posa a disposició dels col·legiats i col·legiades el vídeo de la Jornada formativa de Consum que ha tingut lloc el 5 de març de 2020.
Videostreaming de la Jornada formativa de Consum

La Jornada està organitzada per la Comissió de Cultura, la Comissió de Normativa i la Secció de Dret de Consum de l'ICAB.

Durant la sessió s'han abordat 'Les clàusules de fiançament i venciment anticipat en els préstecs personals', amb ponències a càrrec de Ignasi Fernandez de Senespleda, magistrat del Jutjat de 1a Instància núm. 2 de l’Hospitalet de Llobregat i Jesús Mª Sánchez García, advocat i Secretari de la Junta de Govern l'ICAB, moderats per Immaculada Barral Viñals, vicepresidenta de la Secció de Dret de Consum de l'ICAB. 

També s'ha tractat 'La sentència del TJUE sobre l'IRPH', a càrrec de Javier Orduña Moreno, ex magistrat de la Sala 1a del Tribunal Suprem i catedràtic de Dret Civil i Francisco González de Audicana Zorraquino, magistrat titular del Jutjat de 1a Instància núm. 38 de Barcelona, moderats per Cristina Vallejo Ros, advocada i Diputada de la Junta de Govern de l'ICAB.

Les places per a la Jornada es van exhaurir i per aquest motiu s'ha enregistrat la jornada. La gravació de l'esdeveniment estarà disponible on-line des del 12 de març fins al 12 de juny de 2020.

Per tal de poder accedir, un s'hagi fet el corresponent pagament, cal accedir a través de l'Àrea Personal a l’apartat “Els meus cursos”. Allà estarà disponible la conferència i fent clic damunt del text “moodle” del lateral, es redirigirà directament a la plataforma on hi ha allotjada la conferència.

Inscripcions on-line.

Contactes