Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Secció de Dret del Consum

Propostes de millora tècnica en la regulació de les accions col·lectives a la LEC

27/01/2020
El dijous 30 de gener, a les 17:30 hores s'analitzarà la regulació de les accions col·lectives, a la vista de les múltiples reclamacions de consum en l'àmbit bancari i en el d'altres contractes amb condicions generals.
Propostes de millora tècnica en la regulació de les accions col·lectives a la LEC

L'any 2020 es compleixen 20 anys de la publicació de la Llei d'Enjudiciament Civil (LEC), una llei que en la seva exposició de motius pretenia fer efectiva la tutela judicial efectiva. En aquest sentit, en els darrers anys s'han multiplicat les reclamacions de consum en l'àmbit bancari i en el d'altres contractes amb condicions generals. La qüestió que vol abordar la sessió 'Accions col·lectives. Propostes de millora tècnica després de 20 anys de publicació de la LEC' és la idoneïtat de la regulació actual de les accions col·lectives. 

La sessió, emmarcada en les activitats formatives de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort, comptarà amb  l'opinió experta de Vicente Pérez Daudí, professor titular de dret processal acreditat a Càtedra de la Universitat de Barcelona; Eugenio Ribón Seisdedos, advocat i president de la Asociación Española de Derecho de Consumo i Diputat de la Junta de Govern del Ilustre Colegio de Abogados de Madrid; Damián Vázquez Jiménez, advocat i vocal de la Asociación Española de Derecho de Consumo i Vanessa Fernández Escudero, advocada i vocal de la Secció de Consum de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona. Moderarà la sessió Fernando Estrella Ruiz, vicedegà del Ilustre Colegio de Abogados de Cádiz.

La sessió tindrà lloc el dijous 30 de gener, a les 17:30 hores, a la seu de l'ICAB (c/ Mallorca, 283). És gratuïta, però cal realitzar la inscripció on-line.

>> INSCRIPCIÓ ON-LINE

Contactes