Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Transformació Digital

Es publica al web de l’Agència de Cibersecuretat de Catalunya el butlletí de seguretat amb alertes entorn de la situació SARS-CoV-2

08/04/2020
Aprofitant la situació actual provocada pel SARS-CoV-2, diversos grups cibercriminals han realitzat campanyes enfocades a aquesta malaltia, distribuint tot tipus de programari maliciós utilitzant diversos mètodes.
Es publica al web de l’Agència de Cibersecuretat de Catalunya el butlletí de seguretat amb alertes entorn de la situació SARS-CoV-2

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya publica el comunicat d'alertes de seguretat entorn de la situació SARS-CoV-2, amb la finalitat que puguem prendre les mesures de verificació, contenció i erradicació convenients. Al document publicat consten exemples concrets d’aquestes actuacions.

https://ciberseguretat.gencat.cat/web/.content/PDF/Avisos/Butlleti-de-seguretat-Situacio-COVID-19_Marc-2020-vr.pdf

Contactes