Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió d'Honoraris

Èxit de convocatòria de la sessió informativa on-line sobre els nous criteris orientadors en matèria de taxació de costes

03/04/2020
Més de 1.800 inscrits han seguit on-line la sessió que ha tingut lloc el divendres 3 d’abril, en què s’han presentat els nous criteris orientadors de taxació de costes, que van entrar en vigor el 5 de març de 2020 i van ser declarats adequats a les normes de la competència per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència.
Èxit de convocatòria de la sessió informativa on-line sobre els nous criteris orientadors en matèria de taxació de costes

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), en el marc de l’expedient de vigilància V/0587/16, va enviar en data 10 d’abril de 2018 a la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) una primera proposta de Criteris, que després de les corresponents modificacions, tràmits i informes previs, han acabat finalment, gairebé dos anys després, amb la resolució d’aprovació.

Els nous Criteris combinen dos factors: per una banda, la quantia processal i el resultat del litigi, i per l’altra, ponderen el grau de treball, el temps esmerçat i la complexitat de l’assumpte.

Es tracta de la segona sessió informativa on-line, després de la que va tenir lloc el dilluns 23 de març, a la que es van inscriure 345 col·legiats i col·legiades.

Contactes