Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Serveis

L’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) i l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Madrid signen dos convenis per facilitar la tasca dels col·legiats i col·legiades

24/01/2020
Arran d’aquests acords, les dues institucions organitzaran programes formatius conjunts, adoptaran mesures perquè els col·legiats i col·legiades puguin cursar de manera recíproca activitats formatives i els col·legiats i col·legiades de l’ICAB podran llogar en condicions avantatjoses un espai de l'ICAM a Madrid.
L’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) i l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Madrid signen dos convenis per facilitar la tasca dels col·legiats i col·legiades

Notícies relacionades

El Centre d’Estudis de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Madrid (ICAM) i el Centre de Formació de l’ICAB tenen com a objectiu oferir una oferta acadèmica adaptada als nous temps i necessitats sorgides en la pràctica jurídica, dins de la tasca que té el legislador en l’actualitat. Ambdues institucions organitzen Màsters, jornades, cursos, fòrums i seminaris (tant presencials com en format e-learning) dirigits a contribuir a la formació dels futurs advocats i advocades i promoure’n la formació continuada.

El conveni, signat per Mª Eugènia Gay, degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, i José María Alonso, degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Madrid, estableix un marc de col·laboració entre totes dues institucions per a la realització d’activitats formatives.

Així mateix, s’ha signat un conveni que permetrà que els col·legiats i col·legiades de l’ICAB puguin fer reserves a l’Espacio Abogacía, una instal·lació de l’ICAM situada a la calle Bravo Murillo, num. 377, 2a planta de Madrid, d’utilitat per als advocats i advocades que exerceixen la professió als Jutjats i Tribunals d'aquesta ciutat, donada la seva proximitat amb la seu judicial de la Plaça Castilla. S’adjunten a continuació les tarifes per a la reserva de l’Espai i les instruccions de funcionament.

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
    Mallorca, 283 - Planta 0
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    De dilluns a divendres, de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat