Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Apunta’t al Curs intensiu de Management per a Advocats i Advocades 2020

29/01/2020
L’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) obre les inscripcions per a la nova edició del Curs intensiu de Management per a Advocats i Advocades, que tindrà lloc a l’aula 72 de la seu col·legial (Mallorca, 283) del 12 de març al 9 de juliol de 2020.
Apunta’t al Curs intensiu de Management per a Advocats i Advocades 2020

La professió de l’advocacia està canviant a un ritme vertiginós a causa de la irrupció de les tecnologies i les noves necessitats del mercat. Aquest curs aporta idees i eines que ajudaran els despatxos a adaptar-se, preparar-se per al futur i augmentar la seva competitivitat. Els advocats/des aprendran tècniques per a millorar la seva visibilitat, augmentar la seva capacitat de generar negoci i rendibilitat i estratègies adequades de creixement.

El Curs intensiu de Management s’estructura en set mòduls temàtics per abordar les diferents àrees de gestió a un despatx d’advocats/des: per què es necessita una estratègia com a avantatge competitiu; per a què serveix un pla de màrqueting i com impacta en la generació de clients; com liderar un projecte des del talent; com i què s’ha de comunicar; quins indicadors s’han d’utilitzar i mesurar per establir processos de millora; què es necessita per ser més eficient i per què apostar per la innovació i la tecnologia.

Els continguts dels mòduls es complementen amb tres classes magistrals impartides per ponents referents en els seus àmbits, com Edoardo Fano; John Rigau, vicepresident i general counsel de PepsiCo Western; Pablo Gutiérrez-Jodra, director de RRHH a ONTIER; o Martí Manent, CEO de “Elabogado.com”.

Més informació i inscripcions.

Contactes