Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Secció de Dret Penal › Crisi sanitària

Informació respecte a la suspensió de les vistes assenyalades als Jutjats Penals de Barcelona

24/03/2020
Us informem que per part de diferents Jutjats del Penal de Barcelona ens ha estat comunicat que es procedeix a la suspensió dels judicis assenyalats, degut a l'actual situació de declaració de l'estat d'alarma, en els següents termes.
Informació respecte a la suspensió de les vistes assenyalades als Jutjats Penals de Barcelona

Per part del Jutjat Penal Penal núm. 1 ha estat informat que es procedeix a la suspensió dels judicis previstos la setmana del 30 de març al 3 d'abril de 2020. En concret:

  • 30  de març. Suspès el PA 545/19
  • 1 d'abril. Suspesos els intents de conformitat assenyalats. S'indica la conveniència de dirigir-se al Ministeri Fiscal en els supòsits que es vulgui arribar a una conformitat.
  • 2 d'abril. Suspès el PA 164/18

Per part del Jutjat Penal núm. 2 ha estat informat que se suspenen tots els judicis assenyalats fins a la setmana que comença el dia 13 d'abril.

Per part del Jutjat Penal núm. 4 ha estat informat que es procedeix a la suspensió dels judicis previstos fins a data 13 d'abril.

Per part dels Jutjats del Penal 7, 8, 14, 17 i 18 se suspenen els assenyalaments previstos la semana del 23 al 27 de març i la setmana del 30 al 3 d'abril en consideració a la declaració de l'estat d'alarma.

El Jutjat Penal núm. 10 ha acordat suspendre les vistes els dies 30 i 31 de març.

El Jutjat Penal núm.19 ha informat que se supenen les vistes assenyalades i que només es donarà curs a les sol·licituds quan es puguin causar un greu perjudici a les parts.

El Jutjat Penal núm. 22 de Barcelona ha suspès els judicis de la setmana del 23 al 27 de març i del 30 de març al 3 d'abril.

Per part dels Jutjats del Penal núm. 26 i 28  ha estat informat que es procedeix a la suspensió dels judicis previstos la semana del 23 al 27 de març i la setmana del 30 al 3 d'abril en consideració a la declaració de l'estat d'alarma.

Us  continuarem informant puntualment de les previsions de suspensions que siguin comunicades per part dels Jutjats i Tribunals.

Us recordem que segons el Reial Decret de declaració de l'estat d'alarma queda tot suspès amb les excepcions legalment establertes (causes pres, mesures de protecció de violència de gènere), sense perjudici que cada jutjat, de forma individual, comuniqui la suspensió dels seus judicis.

Contactes