Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Transformació Digital

El Consell General del Notariat proposa l’autorització electrònica de pòlisses per al finançament d’empreses i particulars

17/04/2020
Al si del Consell General del Notariat s’ha adoptat acord per unanimitat que permet als notaris l’autorització electrònica de pòlisses per al finançament d’empreses i particulars en la plataforma electrònica notarial i mitjançant el sistema de videoconferència.
El Consell General del Notariat proposa l’autorització electrònica de pòlisses per al finançament d’empreses i particulars

Seria també possible l’obtenció de còpies simples gratuïtes d’escriptures de constitució d’hipoteca i compra-venda per accedir a la moratòria hipotecària, sent els notaris qui enviarien les còpies simples electròniques a les entitats financeres.

Els notaris estarien també en disposició d’autoritzar per videoconferència altres documents notarials, com testaments en cas d’epidèmia i altres.

El Notariado propone la autorización electrónica de las pólizas para la financiación de empresas y particulares

Contactes