Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Sant Raimon de Penyafort 2020

Trobades de Barcelona–Memorial Jacques Henry 2020: 'La revolució de la intel·ligència artificial en el sector jurídic'

10/01/2020
El 31 de gener de 2020, a les 9 h, l'ICAB acull les Trobades de Barcelona - Memorial Jacques Henry, organitzades amb la col·laboració de la Fédération des Barreux d'Europe (FBE). Hi participarà Viviane Reding, exvicepresidenta de la Comissió Europea.
Trobades de Barcelona–Memorial Jacques Henry 2020: 'La revolució de la intel·ligència artificial en el sector jurídic'

Organitzades en el marc de la festivitat de Sant Raimon, les Trobades de Barcelona - Memorial Jacques Henry se centraran en un tema de plena actualitat, com és l'impacte de la intel·ligència artificial en el sector jurídic.

La inauguració de les Trobades anirà a càrrec de la degana de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, Mª Eugènia Gay, i la introducció general la realitzarà Silvia Gimenez-Salinas, presidenta de la Fédération des Barreux d'Europe (FBE).

La primera sessió de treball tractarà sobre el compte enrere vers el singularity day, el dia en què la intel·ligència artificial superi al cervell humà. Hi participaran Viviane Reding, exvicepresidenta de la Comissió Europea, Maria Dymitruk, membre del Comitè de Cooperació Internacional de la Regional Bar Association of Attorneys-at-law Wroclaw (Polònia), Filippo Donati, catedràtic de Dret Constitucional a la Universitat de Florència i membre del Consell Superior de la Magistratura d´Itàlia, i Louis-Bernard Buchman, president de la Comissió d´Afers Internacionals i Europeus del Conseil National des Barreaux (CNB), moderats per Rosa Peña, presidenta de la Comissió de Relacions Internacionals de l'ICAB.

La segona sessió de treball abordarà la qüestió de si la intel·ligència artificial podria suposar la fi de l’advocacia. Hi prendran part Almudena Arpon de Mendivil, secretària General de la International Bar Association (IBA), Marc Gallardo, director adjunt del Comitè Executiu de la Union Internationale des Avocats (UIA), James MacGuill, vicepresident del Consell de l’Advocacia Europea (CCBE), Lisa Ryan, presidenta de la Secció de Dret Internacional de l´American Bar Association (ABA) i Anna Wyrzykowska, tresorera de l´Association Internationale des Jeunes Avocats (AIJA), moderats per José Maria Alonso, degà de l'Ilustre Colegio de Abogados de Madrid.

Les conclusions de les Trobades aniran a càrrec de Josep Llàcer, exdiputat de la Junta de Govern i membre de la Comissió de Relacions Internacionals de l'ICAB.

Per més informació, consulteu el web de Sant Raimon.

>> INSCRIPCIÓ ON-LINE

Documents

Contactes