Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Comissió de Dones Advocades › Secció de Dret Penal

Conferència 'Enjudiciament de gènere'

02/03/2020
Amb ocasió del Dia Internacional de la Dona, l'ICAB organitza una conferència el 4 de març, a les 16 h, per tractar la perspectiva de gènere en l’enjudiciament. Hi participen Fernando Jose Lousada, magistrat del Social del TSJG i Zita Hernández, magistrada. Modera l'acte Emma Gumbert, diputada de la Junta de Govern de l'ICAB.
Conferència 'Enjudiciament de gènere'

En el marc del Dia de la Dona, l'ICAB ha organitzat una sèrie d'esdeveniments per reivindicar el dret a la igualtat efectiva entre homes i dones, en què s'emmarca la Conferència: 'Enjudiciament de gènere'.

L’enjudiciament de gènere és una metodologia d’aplicació i interpretació de les normes jurídiques que pretén una major igualtat efectiva entre homes i dones, en tant que mecanisme d’erradicació dels prejudicis en l’enjudiciament.

Els ponents per a aquesta xerrada seran Fernando Jose Lousada, magistrat de la Sala del Social del Tribunal Superior de Justicia de Galicia i autor del llibre L’enjudiciament de gènere; i Zita Hernández, magistrada i professora de Dret Penal de l’Escola Judicial: 'La perspectiva de gènere en l’aplicació del Dret Penal'. Emma Gumbert, diputada de la Junta de Govern de l’ICAB, moderarà l'acte.

Data i horaris:
Dimecres 4 de març, de 16:00 a 17:00 h.
Lloc:
ICAB, Centre de Formació, c/Mallorca 281, Barcelona.

Inscripcions online.

 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Deganat
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5313 F. 93 487 15 70 E. deganat@icab.cat