Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Serveis

Conveni amb l'Il·lustre Col·legi d’Advocats de Madrid (ICAM)

17/02/2020
Arran del conveni signat entre ambdues institucions, els col·legiats i col·legiades de l'ICAB poden fer ús de les instal·lacions de l'Espacio Abogacía de l'ICAM, situat en les proximitats de la seu judicial de la Plaça Castilla de Madrid. S'adjunten les tarifes i les condicions del servei.
Conveni amb l'Il·lustre Col·legi d’Advocats de Madrid (ICAM)

Notícies relacionades

El conveni, signat el gener de 2020 per Mª Eugènia Gay i José María Alonso, degans de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i Madrid respectivament, permet que els col·legiats i col·legiades de l’ICAB puguin fer reserves a l’Espacio Abogacía, una instal·lació de l’ICAM situada al carrer Bravo Murillo, núm. 377, 2a planta de Madrid. Un nou espai coworking de gran utilitat per als advocats i advocades que exerceixen la professió als Jutjats i Tribunals a Madrid per la seva proximitat amb la seu judicial de la Plaça Castilla.

Els serveis de 'Espacio Abogacía' disponibles per als col·legiats/des de l'ICAB són els següents:

 • 6 Despatxos tancats amb capacitat per a tres persones cadascun. Dos d'ells disposen d'ordinador. Quan se sol·licita el despatx, s'ha de dir expressament si es necessita ordinador. Mínim una hora d'ús, prèvia reserva.
 • 3 Sales de reunions per quan es reuneixin 4 o més persones. Dues sales tenen capacitat per a 6/8 persones, inclòs el lletrat. La tercera sala té una capacitat per a 8/10 persones. Mínim 2 hores d'ús, prèvia reserva.
 • Espai de treball en obert (coworking) amb 42 llocs. Sense prèvia reserva.
 • Espai Sènior, per a advocats i advocades majors de 60 anys. És un espai privat del qual s'estan definint les activitats i actes.
 • 2 Cabines insonoritzades (phone booths) per a fer trucades telefòniques privadament.
 • 20 Armariets que se sol·liciten en el moment i poden utilitzar-se durant un o diversos dies.

El lloguer dels diferents espais inclou el servei de WiFi.

A més, es poden contractar altres serveis prestats per l'empresa externa que col·labora en la gestió de l'Espacio Abogacía, com ara la secretaria virtual, la domiciliació, el servei de FAX, els serveis reprogràfics i paqueteria, entre altres.

A excepció dels espais de treball en obert (coworking), cal reservar prèviament els diferents espais, amb una anticipació màxima d'un mes i mínima del mateix dia. Les reserves s'atendran per ordre de recepció.

Es pot fer la reserva per telèfon (91 788 79 09), per correu electrònic (espacioabogacia@icam.es), per Hangouts Xat (espacioicam@gmail.com) o per WhatsApp (689 68 68 54). 

El pagament es farà directament al centre mitjançant targeta de crèdit.

En cas d'anul·lació, només es retornarà l'import si es comunica, com a mínim, amb 24 hores d'antelació.

S’adjunten a continuació les tarifes per a la reserva de l’Espai i les instruccions de funcionament.

 

Documents

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
  Mallorca, 283 - Planta 0
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  De dilluns a divendres, de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat