Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Secció de Dret del Consum › Crisi sanitària

Se suspèn el III Congrés Nacional de Consum seguint les directrius públiques sanitàries en relació al COVID-19

10/03/2020
Degut a circumstàncies extraordinàries i seguint les directrius públiques sanitàries en relació al COVID-19, conegut com a coronavirus, se suspèn el III Congrés Nacional de Consum previst per als dies 19 i 20 de març, per a garantir la seguretat dels assistents.
Se suspèn el III Congrés Nacional de Consum seguint les directrius públiques sanitàries en relació al COVID-19

El Congrés, organitzat conjuntament per l'Ilustre Colegio de Abogados de Madrid (ICAM), l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) i l'Asociación Española de Derecho de Consumo, es celebrarà aquest mateix any, tan aviat com sigui possible, una cop es recuperi la normalitat.

Des de l'organització es vol agrair a tots els congressistes i assistents les mostres d'afecte i comprensió davant d'aquesta mesura que segur que redundarà en benefici de tothom.

A més, des de l'Asociación Española de Derecho de Consumo, encarregada de la secretaria de l'esdeveniment, s'ha informat de què oferiran als congressistes un model de demanda per a facilitar la recuperació de l'import d'hotels i desplaçaments en cas de què existís algun impediment.

Contactes