Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Secció de Dret del Consum › Crisi sanitària

Oberta la inscripció al III Congrés Nacional de Consum

10/03/2020
Davant la necessària suspensió del Congrés a causa de la pandèmia per COVID-19, l'organització ha resolt la celebració virtual del Congrés de Consum els dies 16 i 17 de juliol de 2020.
Oberta la inscripció al III Congrés Nacional de Consum

El Congrés, previst inicialment per als dies 19 i 20 de març, està organitzat conjuntament per l'Ilustre Colegio de Abogados de Madrid (ICAM), l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) i l'Asociación Española de Derecho de Consumo, i es desenvoluparà a través de la plataforma de videoconferència Zoom, mitjançant una clau individualitzada que s'assignarà a cada congressista, permetent la seva participació interactiva durant tot el Congrés.

Així mateix, les ponències romandran a disposició dels congressistes durant 7 dies des de la celebració del Congrés, per permetre un nou visionat en qualsevol moment durant aquest període.

Des de l'organització es vol agrair a tots els congressistes i assistents la confiança i fidelitat, amb el desig de voler seguir comptant amb la vostra participació, en aquest i en futures trobades.

>> INSCRIPCIÓ ON-LINE

Documents

Contactes