Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Cultura / Seccions

Inscripcions obertes per al Curs de Secretariat Jurídic on-line - Tirant lo Blanc

06/02/2020
El 20 de gener s'inicia aquesta formació online que ofereix una formació específica i completa al Secretari/a jurídic/a, que li permeti adquirir els coneixements bàsics per al desenvolupament de les seves funcions.
Inscripcions obertes per al Curs de Secretariat Jurídic on-line - Tirant lo Blanc

En el context actual, amb una creixent competència empresarial, es fa impensable concebre la prestació d'un servei d'assessorament jurídic de qualitat aliè al Secretariat jurídic, en tractar-se d'un recurs humà fonamental dins de les empreses.

A través d'aquest curs es pretén oferir una visió específica i completa que permeti al Secretari/a Jurídic/a adquirir els coneixements bàsics per a garantir una millor eficàcia i rendiment del lloc de treball, que beneficiï tant l'empresa com qui exerceixi de Secretari/a.

El curs facilita una formació específica i completa al personal auxiliar de despatxos i empreses de l'àmbit jurídic mitjançant cinc mòduls: Mòdul General, Mòdul Administratiu, Mòdul Jurídic, Mòdul de Management i Mòdul dinàmic d'habilitats comunicatives.

La formació s'imparteix online, mitjançant la visualització de vídeos, l'estudi de materials i la realització d'un cas pràctic o qüestionari al finalitzar cada mòdul. Es mantindrà una comunicació directa constant amb el docent responsable de cada matèria per correu electrònic. L'avaluació serà continuada, i al finalitzar cada mòdul els estudiants hauran de realitzar un test per a l'obtenció de la titulació del curs.

Més informació i inscripcions en aquest enllaç (PDF).

Contactes