Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Secció de Dret Fiscal i Financer › Crisi sanitària

Mesures excepcionals de l'Agència Tributària de Catalunya

26/03/2020
Us informem que l’Agència Tributària de Catalunya ha publicat un recull de les mesures excepcionals que ha adoptat davant la situació provocada pel COVID-19 en què trobareu la informació més actualitzada sobre:
Mesures excepcionals de l'Agència Tributària de Catalunya
  • Canvis en el termini de presentació de l'impost sobre les estades en establiments turístics (24/03/2020)
  • Nota informativa i preguntes freqüents en relació amb el compliment de les obligacions tributàries i les derivades de la recaptació en via executiva (20/03/2020. Informació actualitzada el 23.03.2020)
  • Publicació del Decret llei 7/2020, de 17 de març, de mesures urgents en matèria de contractació pública, de salut i gestió de residus sanitaris, de transparència, de transport públic i en matèria tributària i econòmica (19/03/2020)
  • Moratòria en els terminis d’autoliquidació i pagament de tots els tributs propis i cedits de la Generalitat de Catalunya (18/03/2020)
  • Què cal fer en cas de necessitat d’aixecament de trava en el compte bancari? (17/03/2020)
  • Mesures excepcionals relatives als terminis de tramitació i l’atenció als usuaris de l’Agència Tributària de Catalunya (15/03/2020)
  • Decret Llei 6/2020, de 12 de març, de mesures urgents en matèria assistencial, pressupostària, financera, fiscal i de contractació pública, per tal de pal·liar els efectes de la pandèmia generada pel coronavirus SARS-CoV-2

Consulteu la pàgina de l'ATC per a accedir a la informació actualitzada: Mesures excepcionals. Recull informatiu.