Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Normativa

Proposició de Llei per a l'eliminació de desigualtats entre homes i dones en els premis de les competicions esportives

09/03/2020
Aquesta proposició es troba en tràmit al Senat.

És una iniciativa legislativa que ja es va tramitar en la legislatura anterior, però no va arribar a ser aprovada donada l'ampliació dels terminis d'esmenes al Congrés dels Diputats.

La iniciativa legislativa pretén la modificació de la Llei Orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva de dones i homes, afegint un nou apartat 3 a l'article 29 de manera que els premis de les competicions esportives professionals i no professionals organitzades, finançades, subvencionades o patrocinades , ja sigui parcial o totalment, per les administracions públiques o per entitats de dret públic vinculades o que en depenen han de ser iguals per a les dones i homes que participin en aquelles, quan es tracti de la mateixa disciplina, modalitat i categoria esportiva.

Així mateix preveu que les competicions esportives a què es refereix aquesta previsió, el procés d'organització hagués estat iniciat abans de l'entrada en vigor d'aquesta Llei orgànica, es regiran per la legislació vigent que els sigui aplicable en el moment de l'inici de l' procés d'organització.

[INICIATIVES LEGISLATIVES CORTS GENERALS]

http://www.senado.es/legis14/publicaciones/pdf/senado/bocg/BOCG_D_14_14_321.PDF

 

 

 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302