Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Departament Internacional ICAB

Young Lawyer Contest

06/05/2020
Trier, Alemanya, 4-5 de febrer de 2021. L’objectiu principal de la competició és reunir nous advocats i advocades d’arreu d’Europa donant l’oportunitat de compartir valors comuns i intercanviar noves experiències i discutir noves perspectives. El projecte està cofinançat pel programa Justícia de la Unió Europea 2014-2020 i es desenvoluparà el 2020 i el 2021. La inscripció està oberta fins l'1 de juliol de 2020.
Young Lawyer Contest

El projecte té com a objectiu:

  • Promoure un fòrum de discussió sobre temes de dret europeu i internacional.
  • Promoure intercanvis d’experiències entre els i les participants.
  • Obtenir i difondre tesis interessants i útils sobre el tema escollit.
  • Fomentar el desenvolupament de la capacitat de pensament crític i comunicació.
  • Promoure i fomentar les relacions entre els i les participants dels Col·legis europeus representats a la competició.

Inscripció

La participació està limitada a 36 participants per concurs i se selecciona cada participant en funció de la seva sol·licitud. La inscripció al nou concurs 2020-2021 estarà oberta fins l’1 de juliol de 2020.

Premi

A tots els candidats/es que hagin participat al Concurs d’Advocats/des Joves se’ls farà entrega d’un certificat d’assistència on s’esmenta el nombre d’hores de formació. També es beneficiaran d’una adhesió gratuïta d’un any a l’Associació Amics de l’ERA (Academy of European Law).

Els candidats/es dels dos equips guanyadors seran guardonats amb un val per a la conferència ERA que escullin organitzada abans de finals del 2021.

Per a  més informació: https://younglawyerscontest.eu/

Contactes