Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Convocatòria d'Assemblees Generals Ordinària i Extraordinària de l'ICAB per al 16 d'abril de 2020

11/03/2020
De conformitat amb el que disposen els articles 56è, 57è, 58è i 59è dels Estatuts de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i altres normes concordants, la Junta de Govern, en sessió ordinària de 10 de març de 2020, ha acordat la convocatòria d’Assemblea General Ordinària i tot seguit d’Assemblea General Extraordinària per al 16 d’abril de 2020, a les 13.00 h, a la Sala d’Actes del Col·legi, amb l’ordre del dia següent:
Convocatòria d'Assemblees Generals Ordinària i Extraordinària de l'ICAB per al 16 d'abril de 2020

Notícies relacionades

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

ORDRE DEL DIA

Primer.- Examen i aprovació, si escau, de la gestió anual de la Junta de Govern, la memòria d’activitats, els estats financers i la liquidació del pressupost corresponents a l’exercici 2019.

Segon.- Examen i aprovació, si escau, del pressupost ordinari de la Corporació i de les quotes col·legials per a l’exercici 2020.

Tercer.- Informe sobre les activitats i actuacions del defensor de la persona col·legiada durant el 2019.

Quart- Nomenament de tres persones interventores, entre les assistents a l’Assemblea, per a l’aprovació i la signatura de l’acta.

ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA

ORDRE DEL DIA

Primer.- Ratificació, si escau, de la proposta efectuada per la Junta de Govern de nomenament del lletrat senyor Joan Maria Xiol Quingles com a defensor de la persona col·legiada per a un nou mandat.

Segon.- Torn obert de paraules.

Tercer.- Nomenament de tres persones interventores, entre les assistents a l’Assemblea, per a l’aprovació i la signatura de l’acta.

Les assemblees es podran seguir per videostreaming en directe a través de la pàgina web col·legial.

Es convoca totes les persones col·legiades.
Barcelona, 10 de març de 2020

El secretari

Jesús Sánchez García
 


Nota: D’acord amb l’article 59è dels Estatuts col·legials, la documentació relativa a les Assemblees Generals Ordinària i Extraordinària estarà a disposició de les persones col·legiades a la Secretaria de la Corporació (c/ Mallorca, 283, 2a planta, Pati de Columnes). Igualment, pot consultar-se a la pàgina web del Col·legi (www.icab.cat).

Fins al 20 de març de 2020 es podran presentar propostes o esmenes signades com a mínim, per cinquanta persones col·legiades, amb els requisits establerts a l’article 60è dels Estatuts col·legials. Fins al 25 de març de 2020 les persones col·legiades podran presentar peticions escrites d’informació referides als assumptes de l’ordre del dia (article 61è dels Estatuts col·legials).

Les propostes o esmenes i les peticions escrites d’informació es podran presentar davant del Registre General de l’ICAB (c/ Mallorca, 283, planta baixa, horari de 9.00 a 20.00 h, de dilluns a divendres) o per correu electrònic a l’adreça assemblea@icab.cat.

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Secretaria de Junta de Govern
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5312 F. 93 487 15 70 E. secretariadejunta@icab.cat