Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Departament Internacional ICAB

Consulta el butlletí 'Europa en Breve' al web de l'ICAB

15/09/2020
'Europa en breve' és la newsletter setmanal d'informació de la Delegació a Brussel·les del Consejo General de la Abogacía Española (CGAE).
Consulta el butlletí 'Europa en Breve' al web de l'ICAB

Els col·legiats de l'ICAB tenen a la seva disposició els últims de la publicació a la pàgina web col·legial.

>>> www.icab.cat>COL·LEGIATS>PUBLICACIONS>Europa en Breve

Igualment, si hi esteu interessats, us podeu inscriure a la newsletter on-line aquí: http://www.abogacia.es/actualidad/newsletter/

En els seus inicis, el butlletí es remetia únicament als degans dels Col·legis d'Advocats espanyols, a través d'una comunicació de fax. Setmana a setmana, la distribució ha anat multiplicant-se, la qual cosa converteix aquest butlletí en un dels majors referents on-line a llengua espanyola. Dirigit en origen als advocats espanyols, Europa en breve s'envia avui a professionals de diversos àmbits relacionats amb l'activitat europea.

Tenint en compte que una part importantíssima de la legislació espanyola es basa directament o indirecta en normativa comunitària, Europa en breve es consolida com una eina per facilitar als advocats la defensa i l'assessorament dels drets de les persones.
 

Contactes