Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Atorgat el Premi Jurídic Ferrer Eguizábal 2011 sobre Dret Civil Català

30/03/2012
El lliurament dels Premis Ferrer Eguizábal 2011 sobre Dret civil català tindrà lloc a la seu de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona el proper 23 d’abril de 2012.
Atorgat el Premi Jurídic Ferrer Eguizábal 2011 sobre Dret Civil Català

El Jurat del Premi Jurídic Ferrer Eguizábal 2011 sobre Dret civil català, integrat pel Sr. Eudald Vendrell i Ferrer, vicedegà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, la Sra. Dolors Alegre i Santamaria, diputada de la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, el Sr. Josep D. Guàrdia i Canela, president de l’Acadèmia de Juprudència i Legislació de Catalunya i el senyor Sr. Lluís Jou i Mirabent, vicesecretari de l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, ha adoptat, per unanimitat,  els acords següents:

Atorgar el Primer Premi a la Sra. M. Elena Lauroba Lacasa per la seva obra “La guarda compartida en el Código Civil de Cataluña y los instrumentos para su mejor funcionamiento: planes de parentalidad y mediación familiar”.

Concedir el Segon Premi ex aequo al Sr. Albert  Lamarca i Marquès per la seva obra “Terminis de prescripció i còmput en Dret civil català” i al Sr. José Antonio Pérez Fenoll per la seva obra “La ausencia de relaciones familiares como causa de extinción de la obligación de alimentos en el Codi Civil”.

Atorgar el Tercer Premi al Sr. Jordi Medina Ortiz per la seva obra “El dret de retenció de béns immobles a Catalunya”.

El lliurament dels Premis Ferrer Eguizábal 2011 sobre Dret civil català tindrà lloc a la seu de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona el proper 23 d’abril de 2012 en el marc d’un dels actes organitzats per la Corporació amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

Barcelona, 26 de març de 2012

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Secretaria de Junta de Govern
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5312 F. 93 487 15 70 E. secretariadejunta@icab.cat