Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › SolidarICAB

Consulta el 'SolidarICAB', l'apartat web dedicat a la Responsabilitat Social Corporativa

02/01/2019
Aquest bloc es pot consultar a EL COL·LEGI>CONEIX L’ICAB> SolidarICAB - Responsibilitat Social Corporativa
Consulta el 'SolidarICAB', l'apartat web dedicat a la Responsabilitat Social Corporativa

El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, com a Corporació de Dret Públic, és sensible a les preocupacions socials i col·labora amb diferents programes solidaris i d’ajuda als més desfavorits.  Per aquest motiu, compta al seu web amb un apartat dedicat a aglutinar totes les accions de Solidaritat i Responsabilitat Social Corporativa (RSC) que duu a terme.

Com podreu comprovar, algunes de les àrees en les que ja s’està desenvolupant una estratègia de RSC són la Fundació Ignasi de Gispert;  la convocatòria d’ajuts a projectes de cooperació jurídica amb pobles en vies de desenvolupament, amb càrrec a la partida del 0,7% del pressupost col·legial; les mesures anticrisi (ajornament de quotes o reserva del 5% de places de formació) per als col·legiats que estan passant problemes econòmics o la línia d’ajuts a  persones col·legiades amb discapacitats físiques, psíquiques o sensorials o amb familiars dependents amb discapacitats o el Servei Pro-bono en col·laboració amb l’Institut Català d’Oncologia (ICO).

A més, l'ICAB participa cada any en diferents campanyes de solidaritat envers la societat en general, com ara les de recollida d'aliments i joguines o la celebració del Mercat Solidari.

Totes aquestes accions, i moltes altres, es poden consultar en la Memòria de RSC que és a disposició dels col·legiats i col·legiades de l'ICAB des de 2013.