Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Catàleg on-line de la Biblioteca

10/02/2005
Des de mitjan febrer de 2005 teniu accés al nou catàle on-line de la Biblioteca. A través d'aquest catàleg podreu accedir a tot el fons de la Biblioteca -des de 1978-, els subcatàlegs de Monografies, de Revistes i el buidatge dels articles més rellevants i els del Fons Antic
La Biblioteca de l'ICAB ofereix l'accés al Catàleg on-line.
Fruit del canvi del programa de Gestió Documental se simplifica l'accés al Catàleg, tant General, que inclou tot el fons de la Biblioteca -des de 1978- com als Subcatàlegs de Monografies, de Revistes, que inclou totes les publicacions periòdiques i el buidatge dels articles més rellevants i el de Fons Antic.

Per accedir al nou catàleg de la Biblioteca es necessita el password i la contrasenya. Podeu accedir-hi a través de Serveis al Col·legiat/Biblioteca on-line o bé a través dels següents enllaços relacionats.