Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Serveis

Logotip professional per a advocats/des de l'ICAB i societats professionals

31/03/2017
El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona posa a la teva disposició el logotip professional, un distintiu que identifica els advocats exercents de la Corporació, fruit de la feina constant de l'ICAB en defensa de l'advocacia barcelonina.
Logotip professional per a advocats/des de l'ICAB i societats professionals

Els logotips professionals, que agrupen sota un mateix distintiu a tots els col·legiats exercents de l'ICAB, es constitueixen també com una eina per competir professionalment amb altres operadors professionals que disposen de logotips similars. A més, t'acredita com a col·legiat/da a l'ICAB, el que comporta una garantia i seguretat també per al teu client.

Pertànyer a l'ICAB és un fet diferencial que afavoreix a tot el col·lectiu i que n'augmenta el valor com a professional.

Les societats professionals que vulguin disposar del logotip que el Col·legi de l'Advocacia va crear per a aquestes han d'enviar una sol·licitud al Servei d’Atenció Col·legial.

MÉS INFORMACIÓ, REGLAMENTS D'ÚS I IMPRESOS:

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
    Mallorca, 283 - Planta 0
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    De dilluns a dijous de 9 a 18 h / Divendres de 9 a 15 h - Horari d’agost: de dilluns a divendres de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat